Bemutatkozás

A Huncargo Holding Zrt. 2008 végén alakult. Alapításának elsődleges célja az volt, hogy önálló tevékenységként a raktárlogisztika terén nyújtson szolgáltatásokat a partnerek részére, valamint a leányvállalatok (Huncargo Transport Kft, Huncargo Service Kft, Huncargo Automotive Kft.) felett a tulajdonosi jogkört gyakorolja.

                                 

A kezdeti 3600 m2-es soproni raktár kapacitása folyamatosan kis keresztmetszetűnek bizonyult, és ennek következtében a Huncargo Holding Zrt. vezetése egy új, 5000 m2-es csarnok építését határozta el. 2010-ben a csarnok átadásával egy időben – a meglévő partnereink növekvő tárolási igényeit figyelembe véve - már megkezdtük harmadik csarnokunk terveztetését, ami 2011-ben került átadásra. Összességében a Huncargo Holding Zrt. a fejlesztéseknek köszönhetően 3 év alatt a raktárkapacitását a négyszeresére növelte.

A cég bővülésének köszönhetően, 2016 szeptemberében elkészült a 3200 m2-es csarnokunk Pinnyén. Ezzel közel 3600 EUR raklaphellyel bővült a raktárkapacitás, ami kiegészült az ún. Co-Packing szolgáltatással. A telephelyen kibővített és felújított, riasztóval őrzött parkoló várja a kamionokat és a személygépkocsikat egyaránt.

A fejlesztések Mosonmagyaróváron folytatódtak, ahol az 5100 m2-es és 8000 raklaphelyes raktárunkat 2017 júliusában adtuk át.  A második műszak tervezett indulása szeptemberben várható.

Jelenleg a három telephely összes kapacitása közel 31.100 EUR raklaphely. Az interaktív raktárkészlet kezelővel partnereink az interneten keresztül percre pontos képet kaphatnak a nálunk tárolt áruk készletéről.    

Valamennyi ügyfelünkkel napi szinten tartjuk a kapcsolatot, és folyamatosan fejlesztjük raktárkezelő rendszerünket a minél magasabb szintű kiszolgálás biztosítása érdekében. 

Huncargo Logistics Kft. - Szállítás, szállítmányozás Huncargo Service Kft. - Járműjavítás
magyar english deutsch Új Széchenyi Terv Magyarország megújul